Search found 26 matches

by webfart
Tue May 03, 2011 9:25 pm
Forum: Tournament Mode Support
Topic: BGP Server Down?
Replies: 6
Views: 3507

Re: BGP Server Down?

Ok, in the logs it says the server test passed, and I am connected. I don't see any scores though, nor the server name displayed in attract mode, what could I be missing?
by webfart
Tue May 03, 2011 9:07 pm
Forum: Tournament Mode Support
Topic: BGP Server Down?
Replies: 6
Views: 3507

Re: BGP Server Down?

Whats the IP of the BGP server? I have 75.38.216.227, is that correct? It doesn't respond to ping but that might be by design.

Thanks
by webfart
Tue May 03, 2011 8:05 pm
Forum: Tournament Mode Support
Topic: BGP Server Down?
Replies: 6
Views: 3507

Re: BGP Server Down?

Thanks Chuck!
by webfart
Tue May 03, 2011 4:04 pm
Forum: Tournament Mode Support
Topic: BGP Server Down?
Replies: 6
Views: 3507

Re: BGP Server Down?

Hey Chuck, still wondering if the tourney server is up and running. Got everything else running smoothly now, so onto the online tournament!

Thanks!
by webfart
Mon May 02, 2011 8:59 am
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

FINAL UPDATE: It appears my settings issues had to do with the motherboard I was originally using. I would change a bios setting, and the everything would appear to work. Then it would stop working. I decided to swap out the motherboard, and low and behold, setting save everytime. I am still having ...
by webfart
Sat Apr 30, 2011 11:58 am
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

Update: Fixed! Well at least the settings part. lamps are still throwing errors. I found a setting in the BIOS that wasn't listed anywhere. Something to do with SDE811 or something like that. Will get the exact setting later today. The setting is something about government low power while powered of...
by webfart
Fri Apr 29, 2011 10:12 pm
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

The proc is well over the minimum spec, so I don't think its the problem. Cool and quiet are disabled, and all other bios settings are setup like the instructions. Would my logs help? I reinstalled linux today from scratch, and still get the same issue. The strange thing is, the state saves almost 1...
by webfart
Fri Apr 29, 2011 6:14 pm
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

UPDATE: I reinstalled everything from scratch, didnt' enable the tourney mode or anything like that. Still same issue, game won't save all settings. Doesn't save audits either. What are my options for getting my board looked at?

Thanks again Chuck.
by webfart
Fri Apr 29, 2011 12:09 am
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

Thanks Chuck, I think I am going to do a clean reinstall. I found something else very strange. I can get it to save 100% of the time when I do a USB update. Thought it was a coincidence, but tested it 5 times in a row. Worked everytime. Must be a configuration issue. Hopefully the reinstall of Linux...
by webfart
Thu Apr 28, 2011 10:16 pm
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

More log digging, found this message:
*** NonFatal: jts_write_msg: write(52) faileddgwrite: ** not buffe
***
by webfart
Thu Apr 28, 2011 9:51 pm
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

Ok, have spent about 4 hours testing this. It seems to be completely random, but sometimes it saves, sometimes it doesnt. I would say it is succesful one in 7 times.
by webfart
Thu Apr 28, 2011 9:06 pm
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

The lamp errors were from the beginning, even before I attempted anything with tourney mode. To continue to troubleshoot, I have disabled the NIC in the BIOS. I also removed the battery from the USB card and reseated everything. Same issue. I am getting pretty frusterated. If it helps, when it boots...
by webfart
Thu Apr 28, 2011 8:18 pm
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

My log is full of this:
NonFatal: ez0: device timeout
by webfart
Thu Apr 28, 2011 8:15 pm
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

Facotry reset done, not saving settings. I think there must be something up with the board. It seems to save like 1 in 6 times. I tested the battery with my DMM, and its fine. I even tried another battery, same thing. The jumper on J3 is fine, I don't know what else to try.

Any ideas?
by webfart
Thu Apr 28, 2011 7:09 pm
Forum: Support
Topic: NUCORE Installed, Couple Issues
Replies: 28
Views: 10264

Re: NUCORE Installed, Couple Issues

Well back to banging my head on the wall. The machine stopped retaining new audit info. Its the same as last time, its like it got stuck in time. I got a high score last night, its still there, but I just got another one, turned the machine off, when it came back up, last night's high score is still...