Pause Feature

Submit any ideas for the project here.
Post Reply
FatTony
member
Posts: 23
Joined: Thu Feb 28, 2008 7:46 pm

Pause Feature

Post by FatTony » Mon Mar 17, 2008 1:25 pm

Would it be possible to add in a pause feature?

I.E. you cradle the ball for 5 or 10 seconds and a small window Pops up that asks "Would you like to pause the Game?" You select yes with an Action button The ball drains and a "Press Start to Continue" window appears that would launch the ball back into play (obviously without counting the drain as the end of that ball in play) when you press start.

I hate finding something to prop against my flipper buttons when I want to "Pause" the game.

Kenbo
Veteran
Posts: 102
Joined: Tue Feb 12, 2008 6:16 pm
Location: NW Oregon

Re: Pause Feature

Post by Kenbo » Mon Mar 17, 2008 1:39 pm

FatTony wrote:Would it be possible to add in a pause feature?

I.E. you cradle the ball for 5 or 10 seconds and a small window Pops up that asks "Would you like to pause the Game?" You select yes with an Action button The ball drains and a "Press Start to Continue" window appears that would launch the ball back into play (obviously without counting the drain as the end of that ball in play) when you press start.

I hate finding something to prop against my flipper buttons when I want to "Pause" the game.
Yes, this would certainly be a great feature. Some games can last a long time (My best score is 1.7B and that game seemed to last an hour or more).

FatTony
member
Posts: 23
Joined: Thu Feb 28, 2008 7:46 pm

Re: Pause Feature

Post by FatTony » Mon Mar 17, 2008 2:13 pm

Kenbo wrote: Yes, this would certainly be a great feature. Some games can last a long time (My best score is 1.7B and that game seemed to last an hour or more).
Wow, In your case I think a Game Save Option would be in order.

Where at the Pause screen you had the option to save the game for later retrieval. (actually I think that would be pretty sweet!)

Hey Guys I would like to add a Save feature to my product requests :)

Add a sub for saved game data if there is something in the saved game data space bring up a prompt after the start button is pressed to prompt for "resume saved game" , "play new Game" , "delete saved Game"

User avatar
sellenoff
Project Developer
Posts: 79
Joined: Wed May 02, 2007 1:05 pm
Contact:

Re: Pause Feature

Post by sellenoff » Mon Mar 17, 2008 2:18 pm

FatTony wrote:
Kenbo wrote: Yes, this would certainly be a great feature. Some games can last a long time (My best score is 1.7B and that game seemed to last an hour or more).
Wow, In your case I think a Game Save Option would be in order.

Where at the Pause screen you had the option to save the game for later retrieval. (actually I think that would be pretty sweet!)

Hey Guys I would like to add a Save feature to my product requests :)

Add a sub for saved game data if there is something in the saved game data space bring up a prompt after the start button is pressed to prompt for "resume saved game" , "play new Game" , "delete saved Game"
You guys gotta stop ruining all the surprises.. This is already planned in several variations (depending on what we can actually get to work)..

Keep the suggestions coming, but how bout some we hadn't thought of... ;)

ChadTower
Veteran
Posts: 103
Joined: Wed Feb 13, 2008 10:16 am

Post by ChadTower » Mon Mar 17, 2008 2:38 pm

Keep your flipper EOS switches clean and adjusted for a pause feature! :D

User avatar
Chuck
Site Admin
Posts: 1543
Joined: Wed Mar 28, 2007 3:34 pm
Location: Michigan
Contact:

Post by Chuck » Mon Mar 17, 2008 8:57 pm

ChadTower wrote:Keep your flipper EOS switches clean and adjusted for a pause feature! :D
Who said we are using the flipper...

;-)

Post Reply