SWE1; ball won't shoot. RFM; everything ok

Support questions and answer and latest software.
Post Reply
gunske
member
Posts: 4
Joined: Tue Feb 08, 2011 9:05 am

SWE1; ball won't shoot. RFM; everything ok

Post by gunske » Tue Feb 08, 2011 3:23 pm

When I select the Nucore SWE1, the game launches, but the ball won't shoot. The launch button, works in diagnostics.
In Nucore RFM, everything works fine.

Anybody some ideas?

User avatar
Eric A.
Veteran
Posts: 307
Joined: Tue Mar 18, 2008 6:46 pm

Re: SWE1; ball won't shoot. RFM; everything ok

Post by Eric A. » Tue Feb 08, 2011 4:52 pm

LOL! I hope I'm reading this wrong but do you mean the ball "launch" button to make the ball shoot out from the shooter lane? If so EP1 doesn't have one! You need to install a manual plunger!

gunske
member
Posts: 4
Joined: Tue Feb 08, 2011 9:05 am

Re: SWE1; ball won't shoot. RFM; everything ok

Post by gunske » Wed Feb 09, 2011 10:41 am

I was thinking the program code was modified or something :(

User avatar
Eric A.
Veteran
Posts: 307
Joined: Tue Mar 18, 2008 6:46 pm

Re: SWE1; ball won't shoot. RFM; everything ok

Post by Eric A. » Wed Feb 09, 2011 10:54 am

They could have done all the "modifying" of the original code if it was possible but without a physical coil and plunger to "auto launch" the ball then ain't nothin' gonna happen! No matter how much programming gets done. Shit, Johnson couldn't even make that happen! LOL! :lol:

User avatar
Chuck
Site Admin
Posts: 1502
Joined: Wed Mar 28, 2007 3:34 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: SWE1; ball won't shoot. RFM; everything ok

Post by Chuck » Wed Feb 09, 2011 3:07 pm

Gunske,

It's unfortunate that WMS didn't provide a stock ball shooter in the cabinet. The RFM launcher is attached to that play field and SWE1 doesn't have one.

Post Reply