Launcher [4] error

Support questions and answer and latest software.
taitronics
member
Posts: 17
Joined: Mon Nov 21, 2011 1:57 pm

Re: Launcher [4] error

Post by taitronics » Sat Nov 26, 2011 9:21 am

Chuck,
Do you have any suggestions to solve the problem?

User avatar
Chuck
Site Admin
Posts: 1515
Joined: Wed Mar 28, 2007 3:34 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: Launcher [4] error

Post by Chuck » Sat Nov 26, 2011 3:43 pm

I looked up the motherboard specs and think the audio on the motherboard is the issue. Just about every board we've ever seen uses the realtek audio chipset and they work well. Try installing this patch and see if it help the issue at all:

viewtopic.php?f=18&t=1120

You'll have to burn the ISO to a CD and run the install. Let me know what happens.

taitronics
member
Posts: 17
Joined: Mon Nov 21, 2011 1:57 pm

Re: Launcher [4] error

Post by taitronics » Sat Nov 26, 2011 6:53 pm

Chuck wrote:I looked up the motherboard specs and think the audio on the motherboard is the issue. Just about every board we've ever seen uses the realtek audio chipset and they work well. Try installing this patch and see if it help the issue at all:

viewtopic.php?f=18&t=1120

You'll have to burn the ISO to a CD and run the install. Let me know what happens.
Thank You very much, Chuck.
I will install this fix and inform you about the result.

taitronics
member
Posts: 17
Joined: Mon Nov 21, 2011 1:57 pm

Re: Launcher [4] error

Post by taitronics » Sun Nov 27, 2011 10:32 pm

Great Shot, BINGO!!!!
I installed the file indicated and now yes, everything worked perfectly. Thank you for your help Chuck!!

User avatar
Chuck
Site Admin
Posts: 1515
Joined: Wed Mar 28, 2007 3:34 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: Launcher [4] error

Post by Chuck » Sun Nov 27, 2011 10:44 pm

taitronics wrote:Great Shot, BINGO!!!!
I installed the file indicated and now yes, everything worked perfectly. Thank you for your help Chuck!!
Great! That was the last trick in the bag ;)

Post Reply