RFM latest software version??

Post Reply
hanabi
member
Posts: 9
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:02 am
Location: England, UK

RFM latest software version??

Post by hanabi » Mon May 18, 2009 3:56 pm

Hello, I am interested in finding out what the latest software version / revision is for RFM

When searching here and online I cannot find references to any beyond 1.6

However the RFM I acquired a few days ago is displaying 1.8??

Is 1.8 the latest version, and if so what is different in this version to 1.6 etc

I'm not the most technically minded person but this has been puzzling me :D

many thanks
Last edited by hanabi on Tue May 19, 2009 5:44 am, edited 1 time in total.
Ang
SWE1 RFM

User avatar
Chuck
Site Admin
Posts: 1547
Joined: Wed Mar 28, 2007 3:34 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: RFM latest software version??

Post by Chuck » Mon May 18, 2009 4:07 pm

hanabi wrote:Hello, I am interesting in finding out what the latest software version / revision is for RFM

When searching here and online I cannot find references to any beyond 1.6

However the RFM I acquired a few days ago is diplaying 1.8??

Is 1.8 the latest version, and if so what is different in this version to 1.6 etc

I'm not the most technically minded person but this has been puzzling me :D

many thanks
There is no 1.8 version. Are you sure it's not .8? If I remember correctly I think that's the version of the software with no update.

1.6 is definitely the latest version.

hanabi
member
Posts: 9
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:02 am
Location: England, UK

Re: RFM latest software version??

Post by hanabi » Tue May 19, 2009 4:30 am

Just checked again and it is displaying as Game Software Revision 1.8

is it a bug or glitch or something??




:?:
Last edited by hanabi on Thu May 21, 2009 3:05 am, edited 1 time in total.
Ang
SWE1 RFM

Jazman
Senior Member
Posts: 83
Joined: Mon Dec 15, 2008 5:38 pm
Location: WI

Re: RFM latest software version??

Post by Jazman » Tue May 19, 2009 10:50 am

Wow - that's wacked. Where the hell did that come from? Did someone just do a hex-edit of the code?

Also, 1.5 is what I'm running which is the latest I've seen available. What is different in 1.6 and where can it be had?

Keith
Jaz
TAF, IJ(93), RFM, SWE1(kit), BSD, Monopoly, LOTR

hanabi
member
Posts: 9
Joined: Mon Apr 20, 2009 9:02 am
Location: England, UK

Re: RFM latest software version??

Post by hanabi » Thu May 21, 2009 3:04 am

Ooops think I was mistaken

it IS 1.6 I have......
Ang
SWE1 RFM

User avatar
Chuck
Site Admin
Posts: 1547
Joined: Wed Mar 28, 2007 3:34 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: RFM latest software version??

Post by Chuck » Thu May 21, 2009 4:08 pm

Jazman wrote:Wow - that's wacked. Where the hell did that come from? Did someone just do a hex-edit of the code?

Also, 1.5 is what I'm running which is the latest I've seen available. What is different in 1.6 and where can it be had?

Keith
Keith,

1.6 fixed a bug that would cause cmos to reset if the country code was wrong. Something like that anyway. It can be had. I have a copy and I'll forward it on to wayne at launch

Post Reply